Kurser/Workshops

13 veckors program för en vardag i balans – start 190129 kl 19.15-20.15

Info

Gongbad/Gongavslappning – Nytt tillfälle kommer i vår

Kostnad: 300:- om du går på yoga hos Malin kostar det 250:-. Om du har terminskort är det gratis. 
Anmälan

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongen spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället bara vara. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig renade till kropp och själ.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting..
Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning. Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…

Du mår som du andas!

Föreläsning med Anders Lönedal och Linda Öhrn
Ev. nytt tillfälle är på gång…

Psykofysiolog Anders Lönedal föreläser om andningens betydelse för hälsan, och vad som händer när vi stressar för länge. Flera av det vi kallar livsstilssjukdomar, har ett felaktigt andningsbeteende i grunden!
Många lever idag med ett för högt tempo i både kropp och hjärna utan att vara medvetna om det, de har helt enkelt vant sig vid det höga tempot.
Anders förklarar på ett lustfyllt och lättfattligt sätt vad som händer i kroppen vid stress, varför vi mår som vi mår och framförallt, vad vi kan göra åt det.
Att andas medvetet och på rätt sätt återställer lugnet i kroppen och gör att vi blir bättre på att fokusera, att använda vår hjärnkapacitet helt enkelt.