Kurser/Workshops

  
Gongbad/Gongavslappning – ny tid kommer snart

Kostnad: 300:- om du går på yoga hos Malin kostar det 250:-. Om du har terminskort är det gratis.

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongen spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället bara vara. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig renade till kropp och själ.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting..
Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning. Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…


12 veckors program för en vardag i full balans

MIMY – ett unikt program som kombinerar Mindfulness och MediYoga. Under 12 veckor guidas du genom 5 min djupandning, 10 min MediYoga och en mindfulnessmeditation som varierar i längd. Övningarna ingår i svensk forskning och har visat tydlig effekt på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress.

Mindfulness hjälper dig att bli mer fokuserad, prioritera bättre, fatta klokare beslut och agera medvetet istället för att reagera när du möter stress och framförallt förhålla dig klokare till svårigheter.

MediYoga hjälper dig att frigöra spänningar i kroppen, bli smidigare och mer flexibel- i kropp såväl som i sinne. Genom effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv skapa balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

MIMY syftar till att lära dig använda dessa metoder på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet och minskad upplevelse av stress i din vardag.

Upplägg: Vi träffas timme/vecka i 12 veckor, du får tillgång till programmet via nätet eller en cd-box. Programmet passar både nybörjare och dig som redan mediterar.
Tid: Tisdagar kl.16.00-17.00 start v 6 2018 (startar även i höst)
Kostnad: 2200:- inkl. material
De kursavgifter som anges är inklusive moms för dig som privatperson. Ska avgiften faktureras till momspliktig juridisk person så är alla belopp nedan angivna exklusive moms.

Anmälan görs till malin@helhetenshus.se och är bindande.