Kurser/Workshops

Osteopati – föreläsning 191113

Föreläsning om Osteopati – Vad gör en osteopat?

För första gången har Borås två osteopater på samma klinik – det firar vi med öppet hus och en föreläsning!
13  November 2019 kl 18:00 – 19:00. 

Välkommen att träffa och lyssna på våra kunniga osteopater på Helhetens Hus. Föreläsningen ger dig förklaringar till smärtans uppkomst samt hur osteopati kan hjälpa dig lindra och bli av med smärta samtidigt som du ökar rörelsefrihet och minskar stelhet – det som en osteopat gör helt enkelt.

Föreläsare
Mattias Hietala Osteopat D.O. BSc
 Amanda Follin Osteopat D.O. BSc

Efter föreläsningen bjuder vi på fika där du har tid att ställa frågor och lära känna våra osteopater. Vill du testa om osteopati är något för dig erbjuder vi alla nya klienter 10% rabatt på en osteopatisk behandling när du bokar en tid under kvällen.

Föreläsningen och fikat är kostnadsfritt och vi håller till i lokalerna på Helhetens Hus Göteborgsvägen 99 i Hus 6. Anmälan görs via vårt facebookevent eller till mattias@helhetenshus.se.

Välkomna!


Gongbad/Gongavslappning

191126 kl. 17.30-19.30

Kostnad: 300:- om du går på yoga hos Malin kostar det 250:-. Om du har terminskort är det gratis.
Anmälan

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongen spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället bara vara. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig renade till kropp och själ.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting..
Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning.

Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…


Nyfiken på att lära dig att meditera och ta kontakt med andevärlden?

Grundkurs i meditation och andlighet

Under 6 måndagar, med start den 24/2-2020 kl. 18.00-20.00 håller vi en grundkurs i att lära sig att meditera och att ta kontakt med andevärlden. Vi kommer att hålla till delvis inomhus på Helhetens Hus, men även utomhus i Segloraskogen för att komma närmare naturens energier

Kursen lär dig att utforska meditationens inverkan och hur du kan kontrollera andevärldens energier på positivt sätt i trygg miljö med erfarna kursledare.

 Pris: 1500kr

 Anmälan: Anne-Marie Augustsson eller Lotta Andersson

ammi@helhetenshus.se

lotta@helhetenshus.se