Kurser/Workshops

Qigongakademin kommer till Helhetens Hus 24/8 och har  Qi-healing och 25-26/8 för kursen ”De fem inre organens balansering”

Gunnar och Christina Norberg kommer till oss på Helhetens Hus för att dela med sig av Zhieng Qigong på sitt inspirerande, lättsamma, djupgående, glada och kärleksfulla sätt. Nu med en spännande inramning i form av ”De fem inre organens balansering” som är skapat för att lösa upp djupa blockeringar i både kroppen och själen.
Denna helg passar både dig som aldrig provat qigongträning men är nyfiken och dig som tränat länge.
Tid: 25-26/8 10-16 (2995:-) du kan också välja att bara vara med på Qi-healing på fredagen 24/8 kl. 18-20 (500:-)

Anmälan/info


12 veckors program för en vardag i balans – start 180911 kl 19.15-20.15

MIMY – ett unikt program som kombinerar Mindfulness och MediYoga. Under 13 veckor (sista veckan knyter vi ihop säcken) guidas du genom 5 min djupandning, 10 min MediYoga och en mindfulnessmeditation som varierar i längd. Övningarna ingår i svensk forskning och har visat tydlig effekt på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress.

Mindfulness hjälper dig att bli mer fokuserad, prioritera bättre, fatta klokare beslut och agera medvetet istället för att reagera när du möter stress och framförallt förhålla dig klokare till svårigheter.

MediYoga hjälper dig att frigöra spänningar i kroppen, bli smidigare och mer flexibel- i kropp såväl som i sinne. Genom effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv skapa balans på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt.

MIMY syftar till att lära dig använda dessa metoder på ett sätt som ger dig ökad livskvalitet och minskad upplevelse av stress i din vardag.

Upplägg: Vi träffas timme/vecka i 13 veckor, du får tillgång till programmet via nätet eller en cd-box. Programmet passar både nybörjare och dig som redan mediterar.
Tid: Tisdagar kl.19.15-20.15 start v 37 2018 
Kostnad: 2400:- inkl. material OBS! Erbjudande köp MIMY-kursen och 10 yogalektioner och betala 3300:- (op. 3750:-)
De kursavgifter som anges är inklusive moms för dig som privatperson. Ska avgiften faktureras till momspliktig juridisk person så är alla belopp nedan angivna exklusive moms.

Anmälan görs till malin@helhetenshus.se och är bindande. 


 
Gongbad/Gongavslappning – ny tid kommer snart

Kostnad: 300:- om du går på yoga hos Malin kostar det 250:-. Om du har terminskort är det gratis.

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongen spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället bara vara. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig renade till kropp och själ.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting..
Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning. Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…