MediYoga

Medi Yoga i Borås
Hos oss kan du komma och utöva Medi Yoga, du kan börja när som helst och gå hur ofta eller sällan du vill. Korten gäller i ett år och gäller även Kundaliniyogan

Schema:
Söndag kl 11-12.15, start v 36

MediYoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. MediYoga Institutet har utvecklat flera enkla men kraftfulla terapeutiska program för dig med speciella behov och olika besvär. Dessa program har testats i svensk forskning, har använts vid rehabilitering av sjukskriven personal på svenska arbetsplatser och används vid rehabilitering av olika patientgrupper inom den svenska vården.

Du behöver inga förkunskaper, grupperna är mixade.Du gör yoga utifrån dina egna förutsättningar. Det går bra att sitta på en stol om du har svårt att sitta på mattan på golvet.

Korten gäller i 1 år från inköpsdatum och gäller även kundaliniyogan

  • 15-kort 1750:-
  • 10-kort 1350:-
  • 5-kort 700:-
  • Enstaka gång 150:-

Du kan välja att gå den dag/dagar som passar dig. Korten varar i 1 år och fungerar som klippkort. Korten kan inte lösas in mot kontanter eller varor.

Passen bokas här

Avgiften för kort betalas på BG: 394-2349 eller på swishnummer: 123 16 17 562

Gör yoga efter Din egen förmåga utan att jämföra Dig med någon annan. Det finns inga tävlingsmoment i yogan. Drick ordentligt med vatten i samband med Din yogaträning. Kroppen behöver mycket vätska för bland annat utrensning av slaggprodukter.

Ha mjuka sköna kläder på dig, inga skor behövs vi är barfota.

Syftet med kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid. Som utövare får du träna upp din förmåga att lyssna inåt. Det kan låta högtidligt när vi talar om att söka sin inre sanning, men är det inte något som vi alla behöver? Det kan vara svårt att ge utrymme åt sitt sanna jag mitt i vardagen. Brukar du fråga dig själv om det du gör är vad du innerst inne vill och behöver?

Teknikerna inom kundaliniyogan ger oss redskap att lära känna oss själva på djupet. När vi blir medvetna om vår egen potential förstår vi att vi redan har allt vi behöver för att leva gott och nå våra mål. Du behöver inte vara vig för att kunna börja med yoga utan det är snarare ett resultat av att du gör yoga regelbundet. Alla kan träna yoga. Kundaliniyoga är befriat från tävlingsmoment. Du tävlar inte mot någon annan och inte mot dig själv.

Ett yogapass består av:

  1. Intoning
  2. Uppvärmning
  3. Kriya (yogaövningar och andningsövningar)
  4. Avslappning
  5. Meditation