Qigong

För att fira att vi har byggt ut vår yogalokal så kommer vi att ha två tillfällen där du kan komma och prova Qigong
den 21/8  och den 28/8 kl. 18-19.30 – GRATIS! Alla är välkomna, både vana och nybörjare 
Anmälan görs till info@halsobryggan.se
Zhineng Qigong

Måndagar:
17.00-18.30 Nivå 1
19.00-20.30 Nivå 2

1550:- för 12 gånger

Lyft upp Qi,nivå 1 grund innebär att vi tränar in programmet LUQ ”Lyft upp qi” och lär oss grundläggande rörelser och kroppshållning, men framför allt att få ett flöde i de långsamma rörelserna. Träningen börjar effektivt lösa upp blockeringar i kroppen, vi blir mjukare och smidigare. Låsta strukturer öppnas gradvis upp. Programmet tar ca 20 minuter.

Lyft upp Qi,nivå 1 forts innebär att vi bygger på och fördjupar rörelserna i ”Lyft upp qi”  och övningarna från grundkursen. Denna förutsätter att du gått minst en grundkurs!

Förkortade bindvävsstrukturer och muskler får tillbaka sin elasticitet och ursprungliga funktioner. I vilken takt beror på hur mycket tid du vill avsätta för din träning. Här kommer också nya övningar som riktas mot nivå 2.  

 Metoden för kropp och medvetande, nivå 2 ökar din smidighet och styrka genom att rörelserna smörjer lederna, stretchar muskler och bindväv och ger förbättrad cirkulation. Syftet är framförallt att lösa upp spänningar och blockeringar i nacke, axlar,leder och ryggrad. Träningen på nivå 2 är rolig, inspirerande och mer fysiskt krävande. Programmet tar mellan 30 – ca 60 minuter. Delmoment kan med fördel tränas separat och precis som på nivå 1 är rörelserna enkla, sköna och lätta att använda.