Företag

Behandling

Söker ni en Massör, Osteopat eller annan terapeut som kan komma ut till er och behandla er personal på plats? Kontakta oss så kan vi komma ut och ge er provbehandling.

Optimera företaget genom bra hälsa

Vill ni göra som Google, Deutsche Bank mfl och öka er produktivitet samtidigt som ni får personalen att må bättre genom mindfulness och medveten närvaro?

Malin kommer ut till er arbetsplats och tillsammans bestämmer ni ett upplägg som passar ert företag. I åtta veckor får personalen lära sig olika verktyg som hjälper dem att behålla fokus, att sänka stressnivån och framför allt att öka sin kreativitet. De lär sig att vara mer närvarande både på jobbet men också privat.

Kontakt/info

Vi håller även föredrag/workshops om ämnen som:

 1. Stresshantering
 2. Medveten närvaro
 3. Lär känna dig själv och dina signaler
 4. Hur påverkar andra människors hälsa mig?

Qigong på företag
Låt din personal få hitta sitt fokus och inre styrka för att vara mer närvarande och må bättre. Genom långsamma rörelser och fokuserad andning får din personal ner stressnivån, skapar utrymme för kreativa tankar och bättre koncentrationsförmåga.
När din personal gör dessa övningar tillsammans får de en gemensam upplevelse som bidrar till att de utvecklas både som grupp och enskilt. Efter genomförd qigong erbjuder Ewa även skräddarsydda övningar som gruppen kan få med sig och göra tillsammans när de känner behov av det.

Ewa erbjuder qigong i grupp vid enstaka tillfällen men är också öppen för återkommande tillfällen om intresse finns. Kontakt/info

 

Exempel på våra samarbetspartners är:

 1. Centiro Solutions
 2. Rise
 3. ICA
 4. Wellnet
 5. Parker Hannifin
 6. Jeeves Information Systems
 7. Bording
 8. SÄS
 9. Pulsen

Smarta företag


Ta hand om er personal, öka trivsel, välmående och tjäna mer pengar.