Yoga i Borås

BOKA YOGA BOKA GONGBAD
Yoga med Malin Barahona

Hos Malin kan du komma och utöva Kundaliniyoga, SoftYoga (Mediyogapass/mjuka yogapass) – Start v 5

Denna terminen är det följande zoom-länk som gäller på tisdagsklasserna;

https://us06web.zoom.us/j/88360223142 – anmälan görs till Malin via mail, malin@helhetenshus.se eller sms, 0704-465986

Korten gäller i 1 år från inköpsdatum och alla yoga/qigongklasser, klasserna är ca 1 – 1 1/2 timme långa

Avbokning senast 6 timmar före pass annars dras det från kortet.
15-kort 1995:-
10-kort 1700:-
5-kort 950:-
1 gång 200:-
 

Schema från v 5 – du kan börja när du vill på året
 • Måndag 09.30-11.00 – SoftYoga/Mediyoga-
 • Tisdag 17.30-19.00 – Kundaliniyoga
 • Onsdag 17.15-18.15 – Qigong
  Läs mer om Qigong

Du behöver inga förkunskaper, grupperna är mixade. Du gör yoga/qigong utifrån dina egna förutsättningar. Det går bra att sitta på en stol om du har svårt att sitta på mattan på golvet. Har du problem med rörligheten så rekommenderas Softyoga/MediYoga och Qigong.

Du kan välja att gå den dag/dagar som passar dig. Korten varar i 1 år och fungerar som klippkort och gäller alla klasser. Korten kan inte lösas in mot kontanter eller varor.

Avgiften för kort betalas till swishnummer: 123 16 17 562 eller på plats med kort – EJ KONTANTER!

Passen bokasr

Gör yoga efter Din egen förmåga utan att jämföra Dig med någon annan. Det finns inga tävlingsmoment i yogan. Drick ordentligt med vatten i samband med Din yogaträning. Kroppen behöver mycket vätska för bland annat utrensning av slaggprodukter.

Ha mjuka sköna kläder på dig, inga skor behövs vi är barfota.

Syftet med kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid. Som utövare får du träna upp din förmåga att lyssna inåt. Det kan låta högtidligt när vi talar om att söka sin inre sanning, men är det inte något som vi alla behöver? Det kan vara svårt att ge utrymme åt sitt sanna jag mitt i vardagen. Brukar du fråga dig själv om det du gör är vad du innerst inne vill och behöver?
Teknikerna inom kundaliniyogan ger oss redskap att lära känna oss själva på djupet. När vi blir medvetna om vår egen potential förstår vi att vi redan har allt vi behöver för att leva gott och nå våra mål. Du behöver inte vara vig för att kunna börja med yoga utan det är snarare ett resultat av att du gör yoga regelbundet. Alla kan träna yoga. Kundaliniyoga är befriat från tävlingsmoment. Du tävlar inte mot någon annan och inte mot dig själv.

SoftYoga lugnare Kundaliniyogapass och MediYogapass som passar dig som behöver varva ner och stärka din kropp. Fokus är lugna pass.

MediYoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. MediYoga Institutet har utvecklat flera enkla men kraftfulla terapeutiska program för dig med speciella behov och olika besvär. Dessa program har testats i svensk forskning, har använts vid rehabilitering av sjukskriven personal på svenska arbetsplatser och används vid rehabilitering av olika patientgrupper inom den svenska vården.

YOGAMUSIK

Skivor med följande artister kan jag verkligen rekommendera:

 • Guru Dass
 • Guru Dass Singh & Guru Dass Kaur
 • Guru Shabad Singh Khalsa
 • Jessica Winnberg
 • Mirabai Ceiba
 • Prem
 • Sada Sat Kaur
 • Snatam Kaur
 • Kevin James

Det finns fler artister som är jättebra, prova att söka på kundaliniyoga på Spotify

Vad ger yoga?

Fysiskt – stärker och vitaliserar nervsystemet, matsmältningsorganen och lymfsystemet, stimulerar inre körtlar som är en viktig faktor för att upprätthålla hälsa. Stärker muskler och ökar rörlighet i leder.

Styrka – muskelstyrka är bara en liten del av vad verklig styrka innebär som innefattar uthållighet, flexibilitet, viljestyrka och ett stabilt sinne något som yogan bidrar med.

Känslomässig balans – regelbunden yogaträning ger en bättre känslomässig balans och beslut kan lättare fattas utifrån det inre sanna jaget. Att agera istället för att reagera blir en tillgänglig strategi i livet.

Kreativitet & intuition – yogan frigör omedvetna blockeringar och inre begränsningar vilket ger ökad spontanitet och ökad intuition. En stark intuition utgör en viktig guide för ett mer glädjefyllt liv.

Yoga med Malin Bast
Välkommen till ”Slow Flow” – en 60-minuters Hatha Yoga-klass som bjuder in till djup närvaro och inre balans.
 
Utforska närvaro genom mjuka andetag och medvetna rörelser. Genom långsamma förflyttningar låter vi kroppen och sinnet följa andetagets rytm. Avslutas alltid med en djup avslappning, där du badar i lugnet och vilan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, erbjuder ”Slow Flow” en möjlighet att fördjupa din praktik och närma dig ditt inre jag på ett kärleksfullt sätt.
 
Du behöver bekväma, mjuka kläder och ev vattenflaska och inga skor.
 
Anmälan görs till Malin via mail, malin@yogarebel.se eller sms, 0700-524836.
 
Avbokning senast 6 timmar före klassen annars dras det från kortet.
 
15-kort 1995:-
10-kort 1700:-
5-kort 950:-
1 gång 200:-
 
Kortet gäller i ett år från inköpstillfället och gäller på samtliga av mina klasser. Du bokar dig från gång till gång och den dag och tid som passar dig.
 
Avgiften betalas in till: swish 123 64 13 793.
Gongbad Helhetens Hus – BOKA

 

Följande datum ska det vara Gongbad på Helhetens Hus;

24-04-21, tid: 17.00-19.00
24-05-22, tid: 17.30-19.30

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongar och andra instrument spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället ”bara vara”. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp och själ. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting.. Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning. Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…

Pris: 395:- eller 350:- om du går på någon av Malins klasser