Yoga

Yoga med Malin
Yoga med Malin

Nyhet! Nu kan du delta via Zoom. Kontakta Malin så hjälper hon dig att komma igång.


Softyogan och Mediyogan är ihopslagna till en klass. Alla yogaklasser och Qigonen körs med begränsat antal platser. 

Hos Malin kan du komma och utöva Kundaliniyoga, MediYoga och SoftYoga (mjuka yogapass)

Pga rådande restriktioner kan vi bara vara 7 st inne i lokalen samtidigt. Det finns en möjlighet att även delta via zoom. Kontakta Malin för mer information.

Korten gäller i 1 år från inköpsdatum och alla yogaklasser, klasserna är ca 1 – 1 1/2 timme långa

15-kort 1800:-
10-kort 1400:-
5-kort 800:-
Drop in/Enstaka tillfälle 170:- (i mån av plats)

Schema från v 4 – du kan börja när du vill på året

 • Måndag 09.30-11.00 – SoftYoga/Mediyoga-
 • Tisdag 17.30-19.00 – Kundaliniyoga
 • Onsdag 17.15-18.15 – Qigong 
  Läs mer om Qigong

Du behöver inga förkunskaper, grupperna är mixade. Du gör yoga/qigong utifrån dina egna förutsättningar. Det går bra att sitta på en stol om du har svårt att sitta på mattan på golvet. Har du problem med rörligheten så rekommenderas Softyoga/MediYoga och Qigong.

Du kan välja att gå den dag/dagar som passar dig. Korten varar i 1 år och fungerar som klippkort och gäller alla klasser. Korten kan inte lösas in mot kontanter eller varor.

Avgiften för kort betalas till swishnummer: 123 16 17 562 eller på plats med kort – EJ KONTANTER!

Passen bokas här

Terminskort – Yoga

3000:- OBS! Gäller bara en termin

Gå på så mycket yoga du vill under terminen ev. Gongbad ingår

Gör yoga efter Din egen förmåga utan att jämföra Dig med någon annan. Det finns inga tävlingsmoment i yogan. Drick ordentligt med vatten i samband med Din yogaträning. Kroppen behöver mycket vätska för bland annat utrensning av slaggprodukter.

Ha mjuka sköna kläder på dig, inga skor behövs vi är barfota.

Syftet med kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid. Som utövare får du träna upp din förmåga att lyssna inåt. Det kan låta högtidligt när vi talar om att söka sin inre sanning, men är det inte något som vi alla behöver? Det kan vara svårt att ge utrymme åt sitt sanna jag mitt i vardagen. Brukar du fråga dig själv om det du gör är vad du innerst inne vill och behöver?
Teknikerna inom kundaliniyogan ger oss redskap att lära känna oss själva på djupet. När vi blir medvetna om vår egen potential förstår vi att vi redan har allt vi behöver för att leva gott och nå våra mål. Du behöver inte vara vig för att kunna börja med yoga utan det är snarare ett resultat av att du gör yoga regelbundet. Alla kan träna yoga. Kundaliniyoga är befriat från tävlingsmoment. Du tävlar inte mot någon annan och inte mot dig själv.

SoftYoga lugnare Kundaliniyogapass och MediYogapass som passar dig som behöver varva ner och stärka din kropp. Fr.o.m v 45 slår vi ihop denna klassen med Mediyogan. Fokus blir lugna pass.

MediYoga är med sitt holistiska synsätt på människan en kraftfull, djupverkande metod för att skapa och återskapa hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och emotionellt. MediYoga Institutet har utvecklat flera enkla men kraftfulla terapeutiska program för dig med speciella behov och olika besvär. Dessa program har testats i svensk forskning, har använts vid rehabilitering av sjukskriven personal på svenska arbetsplatser och används vid rehabilitering av olika patientgrupper inom den svenska vården.
MIMY har sin grund i MediYogan och kombinerar mindfulness och MediYoga.

 

YOGAMUSIK

Skivor med följande artister kan jag verkligen rekommendera:

 • Guru Dass
 • Guru Dass Singh & Guru Dass Kaur
 • Guru Shabad Singh Khalsa
 • Jessica Winnberg
 • Mirabai Ceiba
 • Prem
 • Sada Sat Kaur
 • Snatam Kaur
 • Kevin James

Det finns fler artister som är jättebra, prova att söka på kundaliniyoga på Spotify

Vad ger yoga?

Fysiskt – stärker och vitaliserar nervsystemet, matsmältningsorganen och lymfsystemet, stimulerar inre körtlar som är en viktig faktor för att upprätthålla hälsa. Stärker muskler och ökar rörlighet i leder.

Styrka – muskelstyrka är bara en liten del av vad verklig styrka innebär som innefattar uthållighet, flexibilitet, viljestyrka och ett stabilt sinne något som yogan bidrar med.

Känslomässig balans – regelbunden yogaträning ger en bättre känslomässig balans och beslut kan lättare fattas utifrån det inre sanna jaget. Att agera istället för att reagera blir en tillgänglig strategi i livet.

Kreativitet & intuition – yogan frigör omedvetna blockeringar och inre begränsningar vilket ger ökad spontanitet och ökad intuition. En stark intuition utgör en viktig guide för ett mer glädjefyllt liv.

 • Meditation
Yinyoga med Helen
Yinyoga med Helen

Schema från v 2
Torsdag 17.00-18.15 – Yinyoga

Pga rådande restriktioner kan vi bara vara 7 st inne i lokalen samtidigt. Det finns en möjlighet att även delta via zoom. Kontakta Helen för mer information.

15-kort 1800:-
10-kort 1400:-
5-kort 800:-
Drop in/Enstaka tillfälle 170:- (i mån av plats)

Korten gäller t.o.m 3/6-21
Avgift betalas via swish 123 668 457 5 eller bankgiro 5179-7678.

Kontakt

“Yinyoga innebär att man gör enkla mjuka yogaövningar som man stannar i under en längre tid, slappnar av i hela kroppen och vilar i nuet. 

I yin yoga arbetar du med den fysiska kroppen, du tänjer och stretchar försiktigt  leder, ligament och bindväv (fascia) och skapar på det sättet mer utrymme i våra fysiska kroppar och en möjlighet till att släppa på fysiska spänningar och smärta. 

Alla övningar gör man sittandes eller liggandes, med hjälp av bolster och klossar, som ger dig stöd i de olika positionerna.

Ett bra sätt att lära sig lyssna på sin egen kropp!”


 •