Kurser/Workshops

Boka Kurs/Workshop

Gongbad/Gongavslappning

Gongbad/Gongavslappning 

BOKA

Kostnad: 395:- om du går på yoga/qigong hos Malin kostar det 350:-

Följande datum ska det vara Gongbad på Helhetens Hus;

24-04-21, tid: 17.00-19.00
24-05-22, tid: 17.30-19.30

I ett gongbad följer vi strukturen i ett kundaliniyogapass, men fokus ligger på avslappningen då gongarna och andra instrument spelas under ca 60 minuter. Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan det innebär att vi ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället ”bara vara”. Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp och själ. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av någonting.. Gongen är en “Sat Guru”, från den kommer endast sanning. Gongen har ingen agenda, dess vibrationer fyller upp allt utrymme.. vill du möta dig själv på ett djupare plan…

Kurser i HLR och Förstahjälpen för privatpersoner och företag

Ett hjärtstopp kan ske när som helst och var som helst, lika så kan någon plötsligt sätta i halsen, drabbas av akut sjukdom eller olycka. Vill du vara förberedd om något oväntat händer?

Vi på Helhetens hus erbjuder både kurser i barn- och vuxen HLR med hjärtstartare samt Förstahjälpenkurser för privatpersoner och företag. I kursen förstahjälpen lär du dig utöver HLR även att känna igen och agera vid olika typer av vanliga sjukdomstillstånd och olycksfall. Du kan boka kurs för en hel grupp upp till 12 personer eller välja en enskild utbildning där du i lugn och ro får privat undervisning. Privat undervisning sker alltid på plats på Helhetens hus medan grupper kan hållas både i våra mysiga lokaler eller på ert företag/egen lokal efter överenskommelse.

För mer info och bokning av dessa utbildningar kontakta Anne-Marie via mail ammi@helhetenshus.se