Behandlingar

Boka tid
OBS!
Avbokningtid 24 timmar, gäller även vid sjukdom.
Vi hanterar inga kontanter på Helhetens Hus!
Kolla med respektive terapeut om du kan betala med friskvårdspengar hos dem

Här kan du sen en lista över alla våra tjänster, behandlingar och priser. Om du undrar över något i listan, vill ha mer information eller fråga om bokningar – gå in på sidan kontakt.

Presentkort gäller 1 år från inköpsdatum och kan ej lösas in mot kontanter

Coaching
Sagt av klient:
”Jag var på botten när jag började träffa Malin, men med hjälp av hennes coachning har jag hittat tillbaka till glädje och motivation i livet! Jag har fått hjälp med att bygga upp mitt självvärde och kärleken till mig själv. Under coachingsessionerna har jag fått nya perspektiv och insikter om hur tidigare upplevelser påverkar mig idag. Jag förstår mig själv bättre, vilket har jag hjälpt mig otroligt mycket med att bli trygg i mig själv.”
 
En holistisk coach är en professionell som använder en helhetsinriktad metod för att hjälpa människor att förbättra sitt välmående och uppnå sina mål. Denna typ av coaching tar hänsyn till alla aspekter av en individ, inklusive deras fysiska, mentala, känslomässiga och andliga behov.
 
Målet med holistisk coaching är att skapa balans och harmoni mellan dessa olika områden för att hjälpa människor att leva sitt bästa liv och nå sin fulla potential2. En holistisk coach arbetar med att hjälpa individer att uppnå personlig utveckling och välbefinnande genom att betrakta människan som en helhet
 
Du har valt ut det i ditt liv som du vill fokusera på och Malin hjälper dig att nå dina mål.
Malin jobbar med en kombination av olika tekniker för att skapa så bra förutsättningar för dig som möjligt, se nedan
KBT
ACT
Mammasåret
Det inre barnet
Självmedkänsla
Trygghetsaktivering
 
950:-/gång
5 ggr, 4500:-
10 ggr, 9500:-
Energibehandling

Att försöka förstå kroppen utan att ta hänsyn till existensen av dess energikanaler, som själva livskraften/livsenergin eller qi flödar genom, är som att försöka förstå hur en dator fungerar utan strömmen påslagen. Vi kan ta sönder datorn i smådelar och förstå hur den är konstruerad men missar det mest essentiella för dess fulla funktion. Forskningen har nu kunnat påvisa att energikanaler existerar

Det finns en mängd olika sätt att arbeta med energimedicin och åtgärda blockeringar i energiflödet. Om energin börjar flöda som den ska, kan kroppen läka sig själv.

Vad jag gör/hur går det till?:
Jag sitter eller står bekvämt bredvid dig och känner igenom problematiska områden. Efter en kort stund känner jag i min egen kropp vad som finns i din kropp som olika blockeringar. Jag kommunicerar detta och använder qihealingens/qiterapins olika tekniker för att hjälpa dig att själv släppa taget om dessa. Jag jobbar på intuition, känsla och erfarenhet.

Från mina 13 år som verksam och framgångsrik massör/massageterapeut och yogalärare har jag bred kunskap om kroppens fysiologi, anatomi och funktion.

Vad kan jag hjälpa till med?

Fysiologisk stress, som respons på emotionell stress/ medveten eller omedveten sätter kroppen i ett ständigt beredskapsläge (ökad aktivitet i det sympatiska nervsystemet) och kroppen prioriterar inte återhämtning och läkning, resultatet blir nedsatt immunförsvar, ökad smärtkänslighet, nedsatt reparation och regeneration och visar sig i form av många olika sjukdomar och smärtor i kropp och psyke.

Du kan också komma om du mår bra men vill må så bra som du har potential att må. Alltså en slags coachning med läkning av blockeringar

Prislista        
90 min, 1500:-

 

Jag är otroligt stolt över att få kalla mig Mariaterapeut och att få vara ett verktyg för denna ljuvliga behandlingsform. Det är en mångårig och gedigen utbildning och personlig utveckling genom Mariaskolan – svenska skolan för healing och komplementärmedicin som byggt grunden till det jag arbetar för och fortsatt brinner för att ständigt utvecklas i. 
Healing enligt Mariametoden är en mycket djupgående behandlingsform som genom andlig energi berör kroppen på alla plan. Mentala, själsliga, emotionella och fysiska blockeringar kan frigöras genom healingens djupt avslappnande effekter. När blockeringar och spänningstillstånd frigörs kan harmoni och balans skapas och ge kroppen bättre förutsättningar för det egna läkandet.
Healing beskrivs vackert och otroligt talande av Gun-Britt Jacobsson, Grundare av Mariaskolan – svenska skolan för healing och komplementärmedicin. Min mångåriga mentor och lärare:
Healing
• Healing är beröring till kropp och själ. 
• Healing är energi genom rörelse i tanke, ord och handling. 
• Healing är en uttrycksform för andlig energi. 
• Healing initierar till läkeprocesser inom individen. 
• Healing är i sin djupaste form, förståelse, medmänsklighet, tolerans och kärlek.

Prislista
60 min, 950:-

Usui Reiki

Du kan välja mellan Usui Reiki som en egen behandlingsform eller i kombination med massage.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod där man arbetar med livskraften som finns i allt levande.  Själva namnet Reiki kommer från japanska. Rei=Universiell Ki=Livskraft. Genom att förmedla denna livskraft frigörs blockeringar, energin kan flöda fritt i kroppens energisystem och förutsättningar för läkning skapas genom kroppens egen strävan efter naturlig harmoni och balans.

Behandlingen börjar med ett inledande kort samtal om bakgrunden till varför du önskar Reiki. Under behandlingen ligger du påklädd på en massagebänk, skönt nerbäddad under en filt. Terapeuten arbetar med sina händer i olika positioner vilande på din fysiska kropp men också delvis ovanför kroppen. När energiblockeringar frigörs kan även känslor komma upp till ytan och bearbetas. Efter behandlingen får du tid på dig att i lugn och ro landa i och reflektera över din upplevelse.

Reiki har ett brett användningsområde för hälsa och välmående och i många andra länder är det också naturligt integrerat och accepterat inom sjukvården.

 Reiki healing klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket så du kan med fördel använda ditt friskvårdsbidrag. 

Prislista
30 min, 570:-
60 min, 950:-

 

Reiki healing på distans för dig som har svårt att komma iväg.

Reikibehandlingar kan med stor fördel utföras på distans. Det viktiga är att du befinner dig på en lugn plats där du kan sitta eller ligga ostörd. Innan den inbokade tiden har du och terapeuten kontakt antingen via telefon eller mail för att få en bild av dina behov och tankar inför den kommande behandlingen.  Innan behandlingens start kontaktas du antingen via ett kort telefonsamtal eller via sms för att stämma av att du är redo. Efter behandlingen har ni en återkoppling där du kan dela med dig av din upplevelse. Ibland kan det kännas bättre att ha haft ett fysiskt möte/behandling innan en distanshealing men detta är absolut inget måste. Healingen fungerar lika bra ändå! Reiki är godkänt av Skatteverket som friskvård och du kan därför använda ditt friskvårdsbidrag.

Prislista
30 min, 570:-
60 min, 950:-

 

Klangskålsterapi/ Sound healing privat session

Låt dig svepas med på en ljudresa eller vila till tonerna och vibrationerna av tibetanska klangskålar, kristallskålar, trummor, gong och andra instrument i kombination med sång, mantran och ljudande eller guidade meditationer för avslappning och läkning. Sessionen anpassas efter dina personliga behov.

Soundhealing kan även med fördel kombineras med en inledande mjuk och avslappnande massage för att hjälpa dig att landa.

Pris:

60 min 990:-

90 min 1300:-

120 min 1800:-

Kostrådgivning
Kostrådgivning, anti-inflammatorisk kost/livsstil. Återbesök är lämpligast 7-10 dagar efter första besöket.
 
Kostrådgivning hos mig är inte kaloriräkning eller någon särskild diet utan jag inriktar min rådgivning för att du ska må bättre inifrån och ut.
Kostrådgivning för vem?
– Mage/tarmproblem, IBS, matsmältning
– Högt blodtryck
– Hormonella obalanser
– Vätskeansamlingar
– Viktnedgång
– Värk i leder, muskler
– Låg energi, lågt immunförsvar. 
 
Tillsammans med den kostplan jag lägger utifrån dina specifika mål får du även en individanpassad behandling reflexologiskt som styrker din målsättning.
Vid ditt återbesök gör vi uppföljning hur det gått sedan första besök, din känsla i kropp och hur din sömn varit. 
 
Du får utskrivet din kost och träningsplan för framåt. 
 
Besök avslutas med Reflexologisk behandling där jag arbetar upp energi i specifikt område för Dig och Ditt behov.
 
En tredje uppföljning bör vara ca 8 veckor framåt.

Pris: 950:- Fösta besöket 90 min
Pris: 870:-  Återbesök 60 min

Lymfbehandling

Helkroppsbehandling som består av en kombination av strykningar, töjningar och bindvävsgrepp samt koppning vid behov för att på ett komplett sätt bearbeta kroppen. Massagen syftar till att öppna upp och öka flödet i lymfsystemet vilket underlättar för kroppens rening av giftiga ämnen och slaggprodukter, minska svullnad, reducera stelhet och smärta, minska värk och framför allt öka kroppens motstånd och immunförsvar.

Din andning har stor betydelse för ett välfungerande lymfsystem varför djupandning också ingår som en del i denna behandling.

Pris: 1240:-

LYMFDRÄNAGEMASSAGE
På grund av medicin, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor uppstår ofta blockeringar i lymfsystemet.
Vill du ha hjälp att avlägsna slaggprodukter som lagrats?
Vill du ha en behandling som hjälper kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde? Lymfmassagen kan även vara bra i smärtlindrande syfte.
Då ska du prova lymfdränagebehandlingen!

Prislista
60 min, 930:-

Massage
En mycket avkopplande behandling som passar alla. Mild stimulering av zonpunkter ansikte, skalp och öron samt mjuk massage av ansikte, öron och nacke som ger lugn och avkoppling för både kropp och sinne. 
Verkar även gynnsamt för lymfdränage ansikte. 
Under behandling ligger du gott inbäddad under filt samt på en IR-Bädd. 
 
Tag med fördel av halsband och öronsmycken samt rengjort ansikte inför behandling.
 
Fördel med IR-Bädd:
Förbättra lymfsystemet
Minskar smärta vid fibromyalgi
Hjälper till att förbättra sömnen
Förbättrar blodcirkulation och cellförnyelse
Lindrar smärta och inflammation
Stärker immunförsvaret

Prislista
30 min, 580:-
60 min, 950:-

 

Massage med djupare tanke och hänsyn till vårt meridiansystem och kroppens energiflöde.
En djupgående massage där muskler och bindväv bearbetas på liknande sätt som vid klassisk massage men där jag även behandlar akupunktur- och triggerpunkter med fingrarna för att lösa upp djupliggande blockeringar i kroppen och skapa nytt flöde i kroppens system. Vid behandlingen läggs även vikt och fokus på fötterna. Massagen kan med fördel anpassas efter dina behov/önskemål om du önskar en mjukare avslappningsmassage.

Prislista
30 min, 570:-        
60 min, 930:-

 

Först en avslappnande massage följt av healing till kropp och själ…

Prislista
60 min, 950:-

Idrottsmassagen går på djupet och släpper spänningar som du byggt upp och tar bort slaggprodukter.
Denna massage passar dig tränar mycket.
Jag använder även koppning för att komma åt bindväven om det behövs.
Om du har inre ärrbildning, t. ex. gamla bristningar använder jag mig MSTR för att hjälpa bindväven och strukturen att läka

Prislista:
30 min, 580:-
45 min, 750:-
60 min, 950:-

Varje individ är unik liksom vägen till läkning enligt TKM. Därför kan det ibland vara omöjligt att boka ”rätt behandling” i förväg. Med Kombinationsbehandling TKM bokar du 60/90 min behandlingstid där jag sedan i samråd med dig kombinerar en skräddarsydd behandling för dagen. Den innehåller meridianmassage i kombination med öronakupunktur, koppning eller moxabehandling, beroende på vad just du behöver.

Prislista
60 min, 930:-
90 min, 1240:-

 

En behandling där jag kombinerar massage av hela kroppen tillsammans med koppning.
Vad är koppning och vad gör det med kroppen?
Syftet med koppning är att stimulera flöde och genomblödning. Inom kinesisk medicin talar man bland annat om att eliminera stagnation och öka flödet av qi, blod och vätskor eftersom stagnationer och obalanser anses vara orsaken till att ett problem och smärta uppstår.
Jag använder mig av glaskoppor vid mina behandlingar, dels ur hygienisk och hållbarhetssynpunkt men även för att jag tycker om själva känslan och de mjuka kanterna mot huden samt att jag hela tiden har visuell överblick på hud och bindväv under behandlingen.
Innan glaskoppan placeras på huden måste man skapa ett undertryck för att få den att fästa. Det gör jag genom att hålla koppan över lågan på ett stearinljus eller annan låga. Koppan placeras sedan snabbt mot huden och suger fast.
När kopporna fästs på huden ökar cirkulationen och genomblödningen, trötta och stela muskler och senor får möjlighet att slappna av. Lymfsystemet påverkas positivt, slaggprodukter frigörs och man påverkar även immunförsvaret positivt. Det parasympatiska nervsystemet aktiveras. Detta leder till minskad stress, ökat lugn och välbefinnande genom att bland annat Oxytocin frigörs. Man främjar kroppens egen förmåga till snabbare och bättre läkning.

Prislista
30 min, 570:-
60 min, 930:-

En oerhört avkopplande och uppskattad behandling, av både kvinnor och män, och den lämpar sig fantastiskt väl för fibromyalgiker eller för dem med mycket smärta i kroppen. 
 
Mjuk massage med behandling av smärtpunkter i samverkan med dig som kund. Viss stretch kan också förekomma vid behov.

Prislista
30 min 570:-
45 min 730:-
60 min 930:-

En oerhört avkopplande och uppskattad behandling av både män och kvinnor. Går utmärkt att bara boka en behandling för avkoppling , men om du väljer denna behandling för att få hjälp med värk/stelhet i nacke och rygg uppnås bästa effekt med tre behandlingar inom tio dagar.
 
Mjuk massage med eteriska oljor som stöttar kroppens självläkningsprocess. Eteriska oljor innehåller växternas läkande kraft, så som vi har blodet som vår läkande kraft. Jag arbetar endast med oljor från Young Living, för både din och min trygghet. Oljorna som är av terapeutisk grad och mycket kraftfulla med bla. muskelavslappnande och antiinflammatoriska egenskaper masseras in på rygg och nacke och avslutas med en varm kompress över ryggraden. 
 
Lämplig för:
-Stel nacke och rygg
– Värk i leder och muskler
– Akuta skador som ryggskott, fallskador
– Fibromyalgi
– Muskelreumatism
– Artos
– ME, CFS
 
Behandling utförs på massagebänk liggandes på mage.
 
Så kallad utrensningseffekt kan förekomma då huden är vårt största utrensningsorgan och oljorna är mycket kraftfulla. De kan visa sig som en lätt rodnad eller hettande känsla på huden där ett behandlingsbehov finns men går oftast över inom ett par timmar.
 Allergier är  ovanliga då oljorna är rena från kemikalier och fria från proteiner.
 
Behandling är oerhört avkopplande så jag rekommenderar att inte ha så bråttom härifrån utan ta dig tid att sitta ner en lugn stund efteråt. 
Ta med fördel en varm dusch och drick mycket vatten eller the vid hemkomst.

Prislista
30 min, 560:-
60 min, 930:-

Avslappningsmassage, eller terapeutisk behandling i kombination med triggerpunktsbehandling/stretching.

Prislista
30 min 570:-
45 min 730:-
60 min 930:-

Det är en mjuk, tydlig och omslutande beröring av din hud.

Du ligger nerbäddad under täcke och jag täcker av en kroppsdel i taget allt i en avslappnande miljö med skön musik Den aktiverar det parasympatiska nervsystemet- motsatsen till adrenalinpåslag och stress.

Prislista
30 min, 570:-
60 min, 930:-

MSTR – Ärrbehandling

MSTR är en innovativ, smärtfri och helt naturlig behandlingsform utan apparater eller redskap i syfte att hjälpa dig med dina ärr. Med försiktiga fingertryck frigör terapeuten begränsningar i ärret.

Första besök ca 60 min

 Vad är behandlingen lämplig för?

Behandlingsformen kan med fördel användas på postoperativa ärr från t ex:

  • mastektomi
  • lumpektomi
  • blindtarms- och galloperationer
  • hystektomi och kejsarsnitt
  • knä- och höftledsoperationer

Utöver diverse operations ärr behandlas med fördel även planetar faciitis (hälsporre), diverse ärr från skador inkl. brännskador och muskelrupturer.

Prislista
60 min, 930:-

MSTR är en innovativ, smärtfri och helt naturlig behandlingsform utan apparater eller redskap i syfte att hjälpa dig med dina ärr. Med försiktiga fingertryck frigör terapeuten begränsningar i ärret.

Uppföljning ca 45 min

 Vad är behandlingen lämplig för?

Behandlingsformen kan med fördel användas på postoperativa ärr från t ex:

  • mastektomi
  • lumpektomi
  • blindtarms- och galloperationer
  • hystektomi och kejsarsnitt
  • knä- och höftledsoperationer

Utöver diverse operations ärr behandlas med fördel även planetar faciitis (hälsporre), diverse ärr från skador inkl. brännskador och muskelrupturer.

Prislista
45 min, 730:-

Reflexologi/Zonterapi
Behandling lämplig för:
Åldrande hy
Stressad och känslig hy
Eksem
Acne samt ärr efter acne
Rosacea
Psoriasis
 
Behandling inleds med mjuk avkopplande reflexologi/zonterapi av ansikte, öron och händer specifikt för ditt behov och verkar stressreducerande och lugnande för hela kroppen.
Du ligger inbäddad på en behagligt varm IR madrass.
 
Sedan följer 20-30 min behandling med LED ljus över ansikte och hals medan jag arbetar med lymdränage på fot och underben. 
Lymfdränage stimulerar din kropps utrensning och verkar även renande på din hy.
 
Behandling jobbar både från insidan med reflexologi och muskelavslappning i ansiktet samt utsidan med LED ljus.
 
Fördelar med LED ljus: Förbättrar kroppens naturliga cell-återhämtning, snabbar på läkning, behandlar aktiv akne, ger anti-age och förminskar stora porer. Behandlingen tillför en koncentrerad energi djupt in i vävnaden som påverkar din kropp på cellnivå utan solens skadliga UV-strålar. 
LED-ljus terapimaskinen har 7 olika ljus som anpassas efter hudens behov och behandlingen är helt smärtfri och passar alla. Den verkar både i förebyggande syfte och hjälper till att reducera redan synliga linjer. Det djupgående LED-ljuset är lugnande och når djupt in i hudens celler och ökar blodflödet vilket ger snabbare läkning, minskar smärta och reducerar akne.
 
Fördelar med IR bädd: Förbättra lymfsystemet
Minskar smärta vid fibromyalgi
Hjälper till att förbättra sömnen
Förbättrar blodcirkulation och cellförnyelse
Lindrar smärta och inflammation
Stärker immunförsvaret
 
Kom med fördel med ett osminkat och rengjort ansikte för bäst resultat.
 

Prislista:
60 min, 970:- 

Reflexologi/Zonterapi används ofta vid bla:
– Stressymptom, Oro, Ångest, Trång andning, Depression, 
–  Huvudvärk, Migrän, Yrsel, Sömnproblem
–  Mage/Tarmproblem, IBS
– Värk/Smärtor från nacke, rygg, axlar, höfter
– Hormonella obalanser/PMS/Mens/Klimakterieproblem, 
– Lågt immunförsvar, låg energinivå
– Cirkulationsproblem, domningar i armar/ben
 
 Begreppet zonterapi syftar mest på behandling i fotområde medan Reflexologi är en uppdaterad form och syftar på behandling över hela kroppen som öron, huvud, ben, rygg och händer. Grunden i zonterapi/reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläkningssystem. Reflexologin verkar således på nervändar och energibanor över hela kroppen. Varje anatomisk del som organ, muskler, leder och körtlar finns tex, representerade på fötterna i en eller flera zoner. Om det finns en obalans, skada eller störning någonstans i kroppen visar det sig som en ömhet eller grusighet i denna zon. Optimal tillströmning av blod eller nervsignaler till zonen är då försämrad. När Reflexologin verkar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod och energiflödet till kroppsdelen. 
Bildligt sett kan Reflexologi liknas vid en massage från insidan. 
Kairon Reflexologi går dock djupare och är mer avancerad än klassisk zonterapi då den även inbegriper en elementlära, så att Du som en helhet-fysiskt, mentalt och själsligt alltid behandlas och stöttar din självkännedom och djupare läkning. S.k kulplåster används på zoner med mest behov för ett effektivare resultat.
 
Första gången vi ses behöver vi lite extra tid för samtal, så att jag vet vad ditt behov är och hur jag kan hjälpa till på bästa sätt. Därav avsätter vi 30 min extra, så vi hinner prata om de delar av din historia som är relevanta för ditt besök.
 
En behandling kan göra underverk men min rekommendation är oftast att boka 3 behandlingar med maximalt 7 dagars mellanrum, om du vill inleda en effektiv behandlingsprocess. 

Prislista
90 min, 1030:- 

Reflexologi/Zonterapi används ofta vid bla:
– Stressymptom, Oro, Ångest, Trång andning, Depression, 
–  Huvudvärk, Migrän, Yrsel, Sömnproblem
–  Mage/Tarmproblem, IBS
– Värk/Smärtor från nacke, rygg, axlar, höfter
– Hormonella obalanser/PMS/Mens/Klimakterieproblem, 
– Lågt immunförsvar, låg energinivå
– Cirkulationsproblem, domningar i armar/ben
 
 Begreppet zonterapi syftar mest på behandling i fotområde medan Reflexologi är en uppdaterad form och syftar på behandling över hela kroppen som öron, huvud, ben, rygg och händer. Grunden i zonterapi/reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläkningssystem. Reflexologin verkar således på nervändar och energibanor över hela kroppen. Varje anatomisk del som organ, muskler, leder och körtlar finns tex, representerade på fötterna i en eller flera zoner. Om det finns en obalans, skada eller störning någonstans i kroppen visar det sig som en ömhet eller grusighet i denna zon. Optimal tillströmning av blod eller nervsignaler till zonen är då försämrad. När Reflexologin verkar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod och energiflödet till kroppsdelen. 
Bildligt sett kan Reflexologi liknas vid en massage från insidan. 
Kairon Reflexologi går dock djupare och är mer avancerad än klassisk zonterapi då den även inbegriper en elementlära, så att Du som en helhet-fysiskt, mentalt och själsligt alltid behandlas och stöttar din självkännedom och djupare läkning. Kulplåster används på zon med mest behov.
 
En behandling kan göra underverk men min rekommendation är oftast att boka 3 behandlingar med maximalt 7 dagars mellanrum, om du vill inleda en effektiv behandlingsprocess. 
 
Är det första gången du kommer till mig?
Boka då en ”förstagångsbehandling 90 min” eller en ”individanpassad behandling 90 min”, så vi får en bra start tillsammans.

Prislista
60 min, 930:-

Reflexologi/Zonterapi används ofta vid bla:
– Stressymptom, Oro, Ångest, Trång andning, Depression, 
–  Huvudvärk, Migrän, Yrsel, Sömnproblem
–  Mage/Tarmproblem, IBS
– Värk/Smärtor från nacke, rygg, axlar, höfter
– Hormonella obalanser/PMS/Mens/Klimakterieproblem, 
– Lågt immunförsvar, låg energinivå
– Cirkulationsproblem, domningar i armar/ben
 
 Begreppet zonterapi syftar mest på behandling i fotområde medan Reflexologi är en uppdaterad form och syftar på behandling över hela kroppen som öron, huvud, ben, rygg och händer. Grunden i zonterapi/reflexologi bygger på att det ger effekt genom stimulans av kroppens egna självläkningssystem. Reflexologin verkar således på nervändar och energibanor över hela kroppen. Varje anatomisk del som organ, muskler, leder och körtlar finns tex, representerade på fötterna i en eller flera zoner. Om det finns en obalans, skada eller störning någonstans i kroppen visar det sig som en ömhet eller grusighet i denna zon. Optimal tillströmning av blod eller nervsignaler till zonen är då försämrad. När Reflexologin verkar över detta område frigörs blockeringar som i sin tur stimulerar blod och energiflödet till kroppsdelen. 
Bildligt sett kan Reflexologi liknas vid en massage från insidan. 
Kairon Reflexologi går dock djupare och är mer avancerad än klassisk zonterapi då den även inbegriper en elementlära, så att Du som en helhet-fysiskt, mentalt och själsligt alltid behandlas och stöttar din självkännedom och djupare läkning.
 
En behandling kan göra underverk men min rekommendation är oftast att boka 3 behandlingar med maximalt 7 dagars mellanrum, om du vill inleda en effektiv behandlingsprocess. 
Kulplåster används på öronzon med mest behov för bättre effekt.
Ett 90 minuters besök ger utrymme för en extra lång balansering med eterisk olja som gör att du har möjlighet att verkligen landa djupt ner i avslappning och harmoni.

Pris: 90 min, 1230:-

Öronakupunktur

NADA används idag både vid olika former av beroende och också med fördel vid oro, ångest, sömnsvårigheter, stress, PTSD eller depression.

 

Hur går det till?

5 standardiserade punkter i båda öronen behandlas med akupunkturnålar. Under tiden sitter eller ligger du bekvämt för att kunna slappna av.

Hur täta behandlingar som behövs och hur lång tidsperioden man behandlas är väldigt individuellt. Personer med väldigt kraftig abstinens eller oro och ångest kan till en början behöva allt från daglig behandling eller ett par behandlingar i veckan till en början för att sedan trappa ner över tid. Ibland kan även s.k. kulplåster användas mellan behandlingarna.

 Prislista: 300 kr

Öronakupunktur är en behandlingsmetod där punkter stimuleras för att ge effekter i andra delar av kroppen. Här inbegrips både diagnostik, att undersöka och leta efter ”aktiva punkter” och behandling. Man stimulerar de aktiva punkterna med nålar, långtidsnålar eller via ett kulplåster. Även elakupunktur kan användas.

Prislista
45 min 600:-

Övriga behandlingar

Prislista
60 min, 1050: